Nyheter

Det första WASP-filtreringssystemet har nu installerats vid en distributionsstation som är avsedd för Norge

Det första WASP-filtreringssystemet har nu installerats vid en distributionsstation som är avsedd för Norge. Filtreringssystemet tar minimalt med plats samtidigt som det väsentligt förbättrar bränslekvaliteten genom att ta bort vatten, sediment och andra föroreningar, vilket minskar korrosionen och förlänger utrustningens livslängd.

Om du har några bekymmer angående din egen bränslekvalitet eller dess filtrering, tveka inte att höra av dig! Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för dina behov! 😊


Säkerhetslagring

På grund av världssituationen är behovet av backuplagring större.

Det finns för närvarande flera stora tankar i rad på produktionslinjen.

I vårt urval kan du hitta olika tankvarianter i storlekskategorin 3m3 – 150m3. Våra mångsidiga produkter och olika utrustningsalternativ garanterar att det är lätt att svara på olika kunders behov och syften.

 


Ett nytt snabbladdningskoncept som en del av produktfamiljen

U-Conts mål är att tillhandahålla tjänster för alla former av energi inklusive el. För vår del stödjer vi utvecklingen mot förnybara bränslen och den gröna omställningen genom att introducera en ny produktfamilj i vårt sortiment.
Vi har utvecklat ett modulärt snabbladdningskoncept där vi utnyttjar vår erfarenhet av prefabricerade modulkonstruktioner i tusentals distributionsstationer.
Vårt snabbladdningskoncept utgörs av moduler som kan skalas till enheter i olika storlekar och former enligt objektets och kundens behov. Vår konstruktion möjliggör även flera olika visuella alternativ samt anslutning av tilläggstjänster till modulen.
U-Conts styrka ligger i ledningen av helhetsprojekt och genom vårt samarbetsnätverk kan vi tillhandahålla en snabbladdningsmodul från design och tillståndsprocess till installation. Kostnadseffektiva installationslösningar, expansion och framtida teknikförändringar har beaktats i utvecklingsarbetet.