En process för framgång

 

Distributionsstationer och distributionssystem, visuellt unika helhetslösningar och kostnadsoptimering. Hundratals förverkligade projekt runt om i världen.


Hjärtat i våra produkter är en tank runt vilken vi skapar en hel verksamhet som förverkligar distributionsanläggningen: effektiva, smarta och gröna lösningar för distribution och lagring av vätskor samt för produktion av energi.

 

Läs mer om våra tjänster

Läs mer om våra produkter

Konceptutveckling

01.

I konceptutvecklingsprocessen av din affärsdröm utvecklas och tillverkas en produktifierad och fulländad teknisk implementeringshelhet för projektet.

Läs mer

Design

02.

Vårt erfarna designteam servar dig både i designen av en enskild produkt och en stor projektenhet, från planeringsstadiet till det slutliga installationsarbetet.

Läs mer

Produktion

03.

Vi tillverkar och ytbehandlar själva de tunga tankarna och andra stålkonstruktioner på vår fabrik i Joroinen

Läs mer

Logistik

04.

Vi har decennier av erfarenhet av olika logistiska arrangemang. Vi drar nytta av vårt goda läge längs de viktigaste motorvägarna i våra logistiska arrangemang.

Läs mer

Installationstjänst

05.

En välplanerad helhet mynnar ut i en noggrann och precis installation, som vi har gedigen erfarenhet av.

Läs mer

Underhållsservice

06.

Vi fokuserar på produkter med lång och säker livslängd, vilket delvis säkerställs av regelbundet, professionellt utfört underhåll.

Erfaring fra tusenvis av prosjekter rundt om i verden

Distributionsstationer för bränsle byggda av oss finns både på jordbävningsbenägna Hawaii, i permafrostområdet i Sibirien och i 500 meter djupa gruvor.

Se referanser

Ett nytt snabbladdningskoncept som en del av produktfamiljen

U-Conts mål är att tillhandahålla tjänster för alla former av energi inklusive el. För vår del stödjer vi utvecklingen mot förnybara bränslen och den gröna omställningen genom att introducera en ny produktfamilj i vårt sortiment.

Läs mer

Neste Tuusula 

Sammen med Neste bygde vi den første overjordiske bensinstasjonen i Finland på boligmessen i Tuusula. Stasjonen er dekket med CLT-elementer. I dette tilfellet er utformingen av stasjonen utført i henhold til det nye vedlegg C til SFS 3352, som stiller mange spesielle krav til stasjonen og dens utstyr. Noen av disse kravene er tankbrann (R90 rating) og skuddsikker (.308 Win rifle). Stasjonen selger nå fornybar dieselolje, og bensin vil være tilgjengelig for salg så snart den finske regjeringen fullfører en forskrift som gjør at bensin også kan lagres på bakken.

100. UNO-X-stasjon åpnet

I flere år har vi produsert distribusjonsstasjoner for vår kunde Uno-X i Norge.
Den 100. UNO-X-stasjonen vi leverte er åpnet.
Takk til Uno-X for samarbeidet.

CONTACT