Konseptikehitys

Konseptinkehitysprosessissa liiketoimintahaaveestasi kehitetään ja valmistetaan tuotteistettu ja viimeistelty tuote hyödyntäen osaamistamme mm. visualisoinnin, prosessinhallinnan ja tekniikan saralla. Konseptinkehitys voi myös tarkoittaa jo olemassa olevan liiketoimintakonseptin huolellista uudistamista.

Yhteistyö asiakkaan kanssa on pidetty konseptikehitysprojekteissa erityisen vuorovaikutteisena, mikä on mahdollistanut parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tekniset ja visuaaliset ratkaisumme on muokattavissa eri tarpeisiin tehokkaasti, mahdollistaen mahdollisimman helpon ja kustannustehokkaan konseptikehityksen.

Aloita projekti kanssamme

 

Yhteistyö läpi organisaation

Kaikki osastomme tekevät tiivistä yhteistyötä, joten myös tuotekehitystiimimme on jatkuvassa vuorovaikutuksessa tuotannon ja asentajien kanssa, säilyttäen asiakasnäkökulman läpi kehitys- ja tuotantoprosessin

 

Realistinen toimintamalli

Toimintamallimme estää suunnitelmien ja ideoiden ajautumisen erilleen käytännön realiteeteista Toimintatapamme pienentää myös epäonnistumisten ja tietokatkojen riskiä.

 

Ainutlaatuinen simulaattori

Apunamme tutkimus- ja testaustoiminnassa on koko maailman mittakaavassa ainutlaatuinen sekä meidän, että asiakkaiden ja viranomaisten käyttöön tehty polttoaineenjakeluaseman simulaattori.

Usein kysyttyä

Kysymysarkisto

Kysymys ja vastaus #15

K

Voinko saada vanhan säiliön laatudokumentit?

V

U-Cont saa säännöllisesti pyyntöjä toimittaa vanhojen säiliöiden laatudokumentteja eli mittatilavuustaulukoita, koeponnistustodistuksia ja tarkastuskortteja. Vanhojen dokumenttien etsintä tarkoittaa käytännössä kellariarkiston penkomista käsin ja se on todella hidasta. Tästä syystä veloitamme työstä pienen maksun eli 70 €/löytynyt taulukko. On kuitenkin huomioitava, että esimerkiksi vain harvoista 1980-luvulla valmistetuista säiliöistä on dokumentteja tallessa.

Jos tarvitset vanhoja dokumentteja, ota yhteyttä info@u-cont.fi. Dokumenttien etsintää varten tarvitaan säiliönumero ja vähintään yksi tarkentava tieto, kuten valmistusvuosi, koko, osastot, tilaaja tai standardi. Mitä useampi tarkentava tieto löytyy, sitä todennäköisemmin oikeat dokumentit löytyvät.