Tuotteet

Maanpäälliset jakeluasemat Maanalaiset jakeluasemat Säiliöt ja siilot Teollisuusjärjestelmät Katokset Suodatusjärjestelmät Sähkölataus

Tuotteidemme sydämenä toimii säiliö, jonka ympärille voimme luoda tehokkaat, älykkäät ja vihreät ratkaisut nesteiden jakeluun, varastointiin ja energian tuottamiseen.

 

U-Contilla on markkinoiden laajin valikoima polttoaineiden jakeluasemia eri tarpeisiin. Mikäli haluat tietää enemmän jakeluaseman valinnasta ja eri vaihtoehtojen ominaisuuksista valitse

 Lue lisää

Tuotteet

1

1. Maanpäälliset jakeluasemat

Maanpäällisen jakeluaseman peruspiirteitä ovat erityinen kestävyys, huoltohelppous ja -turvallisuus, visuaalinen näyttävyys sekä huomattavat kustannussäästöt.

Lue lisää

2

2. Maanalaiset jakeluasemat

Toimittamamme jakeluasemakokonaisuus sisältää tavallisesti säiliöt, perustukset, huoltokuilut, saarekkeet, putkitukset, pilarit, katoksen, viemäröinnin, sähkötyöt, kuljetuksen ja asennuksen sekä projektinjohto ja suunnittelupalvelut. Lisäksi tarjoamme erilaisia lisävarusteita ja -palveluita tarpeen mukaan.

Lue lisää

3

3. Säiliöt ja siilot

Maanpäällisistä säiliöistä U-Cont on toteuttanut monia erilaisia variaatioita. Säiliö voi olla kooltaan 3 m3 -150 m3 ja pysty- tai vaakamallinen. Perinteisimpinä ratkaisuina ovat kaksivaippaiset polttoainesäiliöt mittaripedillä tai ilman.

U-Cont valmistaa maanalaisia säiliöitä pääsääntöisesti kaksivaippaisina samassa kokoluokassa kuin maanpäällisiäkin säiliöitä. Näitä säiliöitä käytetään yleensä polttoaineasemilla, mutta vastaavanlaisia säiliöitä voi käyttää myös moneen muuhunkin kohteeseen.

Valmistamme myös rumpuputkia.
Lue lisää

4

4. Teollisuusjärjestelmät

Valmistamme ajoneuvotehtaiden, datakeskusten ja teollisuuden varavoiman sekä kaivosten polttoaineiden ja nesteiden jakelujärjestelmiä.

Lue lisää

5

5. Katokset

Valmistamme erilaisia katoksia jakeluasemille sekä muuhun käyttöön.

 

Lue lisää

6

6. Komponentit ja varaosat

Toimitamme säiliöihin ja jakeluasemiin tarvittavia komponentteja ja varaosia, kuten esimerkiksi Rafibran kansia, tukirautoja ja pultteja, Lautex-paneeleita sekä putkisarjoja asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Toimitamme myös muita varaosia, kysy näistä lisää myynniltämme.

Lue lisää