Palvelut

Palveluprosessimme käsittää säiliön tai jakelulaitoksen toteutuksen liiketoiminnan ideavaiheen jalostuksesta, suunnittelun, tuotteistuksen, tehdastuotannon ja kokoonpanon kautta asennukseen saakka – tehokkaat, älykkäät ja vihreät ratkaisut nesteiden jakeluun, varastointiin ja energian tuottamiseen.

 

Prosessimme

1

1. Konseptikehitys

Konseptinkehitysprosessissa liiketoimintahaaveestasi kehitetään ja valmistetaan tuotteistettu ja viimeistelty tuote.

Lue lisää

2

2. Suunnittelu

Suunnittelumme lähtee aina 3D-malleista, joka on tarpeisiinne paras mahdollinen ratkaisu. 3D vähentää virheitä ja antaa dokumenttien laadulle aivan toisenlaisen ilmeen. Suunnittelemme säiliöt ja kaiken, mikä niihin liittyy – kuten putkistot, teräsrakenteet, sähköt ja ohjausjärjestelmät.

Lue lisää

3

3. Tuotanto

Tuotantomme periaatteena on, että rakennamme kokonaisuuden mahdollisimman valmiiksi moduleiksi jo tehtaalla. Näin säästämme asiakkaamme aikaa ja rahaa.

Lue lisää

4

4. Logistiikka

Meillä on kymmenien vuosien kokemus erilaisista logistisista järjestelyistä. Lähes kaikki tuotteemme moduloidaan, mikä helpottaa sekä kuljetusta että asennusta.

Lue lisää

5

5. Asennuspalvelu

Hyvin suunniteltu kokonaisuus kulminoituu huolelliseen ja tarkkaan asennukseen, josta meillä on vankka kokemus. Asennus- ja kokoonpanotiimimme ovat kerryttäneet kokemusta muun muassa 500 metrin syvyydessä tehdyissä maanalaisista asennuksista, mutkikkaissa putkistoasennuksissa sekä kaivosasennuksilla.

Lue lisää

6

6. Ylläpitopalvelu

Tuotteen arvo korostuu sen elinkaaren aikana. Jakeluasemien, erilaisten säiliöiden ja polttonestejärjestelmien huolettomat käyttövuodet turvataan hyvin toteutetuilla säännöllisillä huolloilla. Hyvin ylläpidetyn tuotteen arvo säilyy, kun taas heikosti huolletun laitteiston arvo voi muuttua jopa negatiiviseksi.

Lue lisää