Suodatusjärjestelmät

WASP Ltd. on johtava ISO9001 sertifioitu suodatusjärjestelmien valmistaja yli 30 vuoden kokemuksella. Toimimme ylpeästi yksinoikeutettuna jakelijana Suomessa sekä jakelijana myös Norjassa, Ruotsissa ja Puolassa.

Suodatusjärjestelmämme erottelevat dieselistä veden, suodattavat epäpuhtaudet ja tarjoavat arvokasta dataa polttoaineen tilasta.

Kyseessä on automatisoitu jatkuvan suodatuksen järjestelmä, joka pystyy suodattamaan dieselin jopa EN590 standardi tasolle. Suodatusjärjestelmät voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti joko integroimalla ne olemassa oleviin asennuksiin tai käyttämällä niitä liikuteltavina yksikköinä.

W-HL

W-HL

Tämä suodatusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti maan alla sijaitseviin säiliöihin ja vaativiin käyttökohteisiin. Virtausnopeudella 60-70 litraa minuutissa järjestelmämme pystyy tehokkaasti nostamaan polttoaineen jopa 7 metrin korkeuteen samalla puhdistaen sen 2 mikroniin asti, poistaen sekä vapaan- että emulgoituneen veden, bakteerit ja partikkelit.

W-PFS

W-PFS

W-PFS on monipuolisin ja suosituin polttoaineen suodatusjärjestelmä säilytyspolttoaineiden suodattamiseen ja ylläpitoon. Tämä järjestelmä on suunniteltu suojaamaan moottoria tai generaattoria tehokkaasti poistamalla emulgoituneen veden, vapaan veden ja partikkelit 2 mikroniin asti. Ennen näkemättömällä monipuolisuudellaan W-PFS-järjestelmä tarjoaa tehokkaan ratkaisun säilytyspolttoaineiden suodatukseen ja laajan skaalan eri kokoisia yksiköitä sekä lisäosia.

WB

WB

WB-Sarjalla on monia samanlaisia ominaisuuksia kuin suositulla W-PFS-järjestelmällä. Nämä järjestelmät poistavat vettä, bakteereita, sakkaa ja epäpuhtauksia 10 mikroniin asti. WB Classic -sarja on räätälöitävissä tarpeidesi mukaan ja tarjoamme erilaisia lisävaihtoehtoja parannetun suorituskyvyn varmistamiseksi.