Haemme suunnittelijaa

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

Suunnittelijaa tai vanhempaa suunnittelijaa

Liity tiimiimme toteuttamaan ja kehittämään suunnittelua ja tuotantoa.

Suunnittelutiimimme vastaa projektiemme konepaja- sekä kohdesuunnittelusta ja luvituksesta.
Tehtävänäsi suunnittelijana on laatia 2D- ja 3D-suunnitelmia tuotteista ja kohdesuunnitelmista sekä toteuttaa työnsuunnittelut toiminnanohjausjärjestelmäämme. Suunnittelutyö tapahtuu AutoCADilla sekä SolidWorksilla, näiden ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Toimipaikkanasi on Joroinen, mutta projektit tehdään eri puolilla Suomea ja joskus ulkomailla. Työajasta osan voit tehdä etänä, mutta työtehtävät tarvitsevat myös läsnäoloa tehtaalla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sopivaa teknistä koulutusta, vähintään insinöörin koulutuksen verran. Koulutaustasi voi olla niin kone-, rakennus-, kuin LVI-puoleltakin. Voit olla niin vasta valmistumassa oleva, valmistunut kuin kokeneempikin tekijä. Arvostamme analyyttista asennetta, kykyä kasvaa tehtävän mukana suunnittelukentän laajaksi osaajaksi sekä vähintään sujuvaa englannin kielen taitoa. Työssä edellytämme tekniikan ja rakentamisen ymmärrystä sekä halua kehittyä ja kehittää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Sistonen puh. 040 576 2036/ jesse.sistonen@u-cont.fi.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus palkkatoiveineen 6.2.2022 mennessä sähköpostilla jesse.sistonen@u-cont.fi (merkki nimesi ja suunnittelija).