Prosessi onnistumiseen

Prosessimme käsittää pelkän säiliön tai kokonaisen jakelulaitoksen toteutuksen liiketoiminnan: tehokkaat, älykkäät ja vihreät ratkaisut nesteiden jakeluun, varastointiin ja energian tuottamiseen.

Tutustu palveluihimme

Konseptikehitys

01.

Konseptikehityksessä liiketoimintahaaveesi muovataan tuotteistetuksi ja viimeistellyksi tuotteeksi ja liiketoimintakonseptiksi.

Lue lisää

Suunnittelu

02.

Kokenut suunnittelutiimimme palvelee sinua sekä yksittäistuotteen että suuren projektikokonaisuuden suunnittelussa aina suunnitteluvaiheesta viimeiseen asennustyövaiheeseen.

Lue lisää

Tuotanto

03.

Valmistamme ja pintakäsittelemme itse raskaat säiliöt sekä muut teräsrakenteet tehtaallamme Joroisissa, Etelä-Savossa.

Lue lisää

Logistiikka

04.

Meillä on kymmenien vuosien kokemus erilaisista logistisista järjestelyistä. Hyödynnämme logistisissa järjestelyissä hyvää sijaintia tärkeimpien pääväylien varrella.

Lue lisää

Asennuspalvelu

05.

Hyvin suunniteltu kokonaisuus kulminoituu huolelliseen ja tarkkaan asennukseen, josta meillä on vankka kokemus

Lue lisää

Ylläpitopalvelu

06.

Keskitymme pitkän ja turvallisen käyttöiän tuotteisiin, mikä varmistetaan osaltaan säännöllisillä, ammattitaidolla tehdyillä huolloilla.

Lue lisää

Kokemusta tuhansista projekteista

Tekemiämme polttoaineen jakeluasemia löytyy niin maanjäristysherkältä Hawaiijilta, Siperian routaisesta maasta kuin 500 metrin syvyydestä Kemin kaivoksestakin.

Katso referenssit

Referenssi

Loppuvuodesta 2012 valmistui Norjan Mo i Ranaan täysin uudenmallinen AdContain jakeluasema. Mo i Ranaan toimitettu malli on toteutettu pystysäiliöllä ja lokinsiipikatoksella. Lokinsiipiovet voidaan laskea alas esimerkiksi myrskyn ajaksi.

Lue lisää

AdContain jakelujärjestelmään voi nyt tutustua matkalla tehtaallemme Joroisiin: jo pitkälle 5-tietä näkyy Neste Truck Diesel- aseman tornisäiliöt. Järjestelmän suojaustaso on erittäin korkea ja sen kuntoa on helppo valvoa. Lisäksi järjestelmän ympäristöturvallisuus on huippuluokkaa.

Lue lisää