Tuotteet

Maanpäälliset jakeluasemat Maanalaiset jakeluasemat Säiliöt ja siilot Teollisuusjärjestelmät Katokset

Tuotteidemme sydämenä toimii säiliö, jonka ympärille voimme luoda tehokkaat, älykkäät ja vihreät ratkaisut nesteiden jakeluun, varastointiin ja energian tuottamiseen.

 

U-Contilla on markkinoiden laajin valikoima polttoaineiden jakeluasemia eri tarpeisiin. Mikäli haluat tietää enemmän jakeluaseman valinnasta ja eri vaihtoehtojen ominaisuuksista valitse  Lue lisää

Tuotteet

1

1. Maanpäälliset jakeluasemat

Maanpäällisen jakeluaseman peruspiirteitä ovat erityinen kestävyys, huoltohelppous ja -turvallisuus, visuaalinen näyttävyys sekä huomattavat kustannussäästöt.

Lue lisää

2

2. Maanalaiset jakeluasemat

Toimittamamme jakeluasemakokonaisuus sisältää tavallisesti säiliöt, perustukset, huoltokuilut, saarekkeet, putkitukset, pilarit, katoksen, viemäröinnin, sähkötyöt, kuljetuksen ja asennuksen sekä projektinjohto ja suunnittelupalvelut. Lisäksi tarjoamme erilaisia lisävarusteita ja -palveluita tarpeen mukaan.

Lue lisää

3

3. Säiliöt ja siilot

Maanpäällisistä säiliöistä U-Cont on toteuttanut monia erilaisia variaatioita. Säiliö voi olla kooltaan 3 m3 -150 m3 ja pysty- tai vaakamallinen. Perinteisimpinä ratkaisuina ovat kaksivaippaiset polttoainesäiliöt mittaripedillä tai ilman.

U-Cont valmistaa maanalaisia säiliöitä pääsääntöisesti kaksivaippaisina samassa kokoluokassa kuin maanpäällisiäkin säiliöitä. Näitä säiliöitä käytetään yleensä polttoaineasemilla, mutta vastaavanlaisia säiliöitä voi käyttää myös moneen muuhunkin kohteeseen.

Valmistamme myös rumpuputkia.
Lue lisää

4

4. Teollisuusjärjestelmät

Valmistamme ajoneuvotehtaiden, datakeskusten ja teollisuuden varavoiman sekä kaivosten polttoaineiden ja nesteiden jakelujärjestelmiä.

Lue lisää

5

5. Katokset

Valmistamme erilaisia katoksia jakeluasemille sekä muuhun käyttöön.

 

Lue lisää

6

6. Komponentit ja varaosat

Toimitamme säiliöihin ja jakeluasemiin tarvittavia komponentteja ja varaosia, kuten esimerkiksi Rafibran kansia, tukirautoja ja pultteja, Lautex-paneeleita sekä putkisarjoja asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Toimitamme myös muita varaosia, kysy näistä lisää myynniltämme.

Lue lisää