Avoimet työpaikat

HAEMME LEVYSEPPÄHITSAAJAA JA PINTAKÄSITTELIJÄÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

 

Etsimme PINTAKÄSITTELIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen pintakäsittelyosastollemme. Tehtäviisi kuuluu säiliöiden ja teräsrakenteiden korkeapaineruiskumaalaus sekä esipuhdistus raepuhalluksella. Olet osa nelihenkistä pintakäsittelytiimiä, joka itsenäisesti toteuttaa ennalta suunniteltua valmistusjärjestystä laadukkaasti ja tehokkaasti. Kyky toimia nokkamiehenä katsotaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu myös pintakäsittelyraporttien täyttö, sekä päivä-, viikko-, ja kuukausihuollot laitteistolle. Työtehtävistä selviytyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä ripeää työtehtäviin tarttumista, jonka hoidat oma-aloitteisesti ja huolellisesti. Tiimissä toimiminen on sinulle luontaista ja tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Myöhemmin, mikäli kiinnostusta ja halua riittää, voit ottaa pintakäsittelyn ”laajemmin haltuun” ja toimia pintakäsittelyn vastaavana, jolloin sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi pintakäsittelyn asiantuntijaksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä koulutusta, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaan.

Työtä voi hakea 9.8.2021 alkaen. Lisätietoja tehtävistä antaa Jorma Pulkkinen 050 3700 373/jorma.pulkkinen@u-cont.fi
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla: jorma.pulkkinen@u-cont.fi

 

 

 

Etsimme LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen säiliöiden ja teräsrakenteiden valmistukseen.
Levyseppähitsaajana osaat MAG hitsauksen ja mahdollisesti myös jauhekaarihitsauksen, sekä hallitset hyvän kuvalukutaidon säiliön valmistuksen onnistumiseksi. Työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi.

U-Contilla olet osa tiimiä, joka toteuttaa itsenäisesti ennalta suunniteltua valmistusjärjestystä laadukkaasti ja tehokkaasti. Tehtävissä selviytyminen edellyttää ripeää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Sinulle tiimissä toimiminen on luontaista ja tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaan.

 

Työtä voi hakea 9.8.2021 alkaen. Lisätietoja tehtävistä antaa Jorma Pulkkinen 050 3700 373/jorma.pulkkinen@u-cont.fi
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla: jorma.pulkkinen@u-cont.fi

 

Haemme jatkuvasti uusia asentajia ja ammattitaitoisia levyseppähitsaajia tiimiimme.

Jos kiinnostuit työskentelystä U-Contilla, lisätietoja tehtävästä antaa Jari Sistonen puh. 040-5510580 / jari.sistonen@u-cont.fi