Avoimet työpaikat

Etsimme ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen jakeluasemien asennukseen ja loppukokoonpanoon.

Asentajana osaat tai haluat oppia monipuolista laite- ja putkiasennusta polttoainejärjestelmiin. Lisäksi asentajan työssä sinun on oltava valmis matkustamaan eri asennuspaikoille pääosin kotimaassa. Asennuskeikat ovat tyypillisesti viikon-parin mittaisia. Kokoonpanotyöt tehdään tehtaallamme Joroisissa.

Tehtävissä selviytyminen edellyttää ripeää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Sinulle tiimissä toimiminen on luontaista ja tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Koulutamme sinut tehtävääsi. Koulupohjaksi asentajalle sopii rakennus-, putki- tai metallitutkinto ammattikoulusta tai sitten tekniset harrastukset, jotka antavat valmiudet työhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaan.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Joni Hänninen, 044 3344835, joni.hanninen@u-cont.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla viimeistään 20.2.2022 mennessä osoitteseen: joni.hanninen@u-cont.fi

 

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

Suunnittelijaa tai vanhempaa suunnittelijaa

Liity tiimiimme toteuttamaan ja kehittämään suunnittelua ja tuotantoa.

Suunnittelutiimimme vastaa projektiemme konepaja- sekä kohdesuunnittelusta ja luvituksesta.

Tehtävänäsi suunnittelijana on laatia 2D- ja 3D-suunnitelmia tuotteista ja kohdesuunnitelmista sekä toteuttaa työnsuunnittelut toiminnanohjausjärjestelmäämme. Suunnittelutyö tapahtuu AutoCADilla sekä SolidWorksilla, näiden ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Toimipaikkanasi on Joroinen, mutta projektit tehdään eri puolilla Suomea ja joskus ulkomailla. Työajasta osan voit tehdä etänä, mutta työtehtävät tarvitsevat myös läsnäoloa tehtaalla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sopivaa teknistä koulutusta, vähintään insinöörin koulutuksen verran. Koulutaustasi voi olla niin kone-, rakennus-, kuin LVI-puoleltakin. Voit olla niin vasta valmistumassa oleva, valmistunut kuin kokeneempikin tekijä. Arvostamme analyyttista asennetta, kykyä kasvaa tehtävän mukana suunnittelukentän laajaksi osaajaksi sekä vähintään sujuvaa englannin kielen taitoa. Työssä edellytämme tekniikan ja rakentamisen ymmärrystä sekä halua kehittyä ja kehittää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Sistonen puh. 040 576 2036/ jesse.sistonen@u-cont.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus palkkatoiveineen 6.2.2022 mennessä sähköpostilla jesse.sistonen@u-cont.fi (merkki nimesi ja suunnittelija).

Otamme vastaan avoimia hakemuksia.

Jos kiinnostuit työskentelystä U-Contilla, lisätietoja tehtävästä antaa Jari Sistonen puh. 040-5510580 / jari.sistonen@u-cont.fi